CNC Groep neemt Veme Specials BV, Verbruggen Substraat BV en Verbruggen Paddenstoelen BV over

Milsbeek, 26 maart 2024

CNC Holding BV, Veme Specials BV, Verbruggen Substraat BV en Verbruggen Paddestoelen BV bundelen de krachten en geven hun internationale groeiambities in de substraatmarkt voor exotische paddenstoelen een impuls.

Op 25 maart 2024 heeft CNC Holding BV aangekondigd dat het een meerderheidsbelang heeft genomen in de Veme Specials BV, Verbruggen Substraat BV en Verbruggen Paddestoelen BV. De bedrijven zetten in op een sterk partnerschap teneinde de groeiambities op het gebied van grondstoffen ten behoeve van de exotische paddenstoelen verder uit te bouwen.

De overname van Veme Specials BV, Verbruggen Substraat BV en Verbruggen Paddestoelen BV markeert een belangrijke mijlpaal in de groeistrategie van CNC en weerspiegelt het streven naar uitmuntendheid in substraat productie en het verder ontwikkelen van de exotische substraat- en paddenstoelendivisie. Door de gecombineerde expertise van CNC, Veme Specials BV en Verbruggen Substraat BV en Verbruggen Paddestoelen BV te bundelen, ontstaat een krachtige synergie die zal resulteren in een breder scala aan hoogwaardige producten voor onze klanten.

“Deze overname past perfect in onze strategie om ons aanbod uit te breiden en onze positie in de markt te versterken. We zijn verheugd om de getalenteerde en gecommitteerde teams van Veme Specials BV, Verbruggen Substraat BV en Verbruggen Paddestoelen BV te verwelkomen en kijken ernaar uit om samen te werken aan innovatieve en kwalitatieve substraat-, paddenstoelen- en mycelium oplossingen voor onze klanten,” aldus Eric van Asselt, CEO van de CNC-groep.

Klanten kunnen blijven rekenen op de vertrouwde hoogwaardige kwalitatieve producten van Veme en Verbruggen. CNC benadrukt dat klanten, van alle drie de bedrijven, in de toekomst zullen profiteren van de toegevoegde waarde die voortkomt uit de gecombineerde kennis en expertise van de drie bedrijven. De lopende activiteiten van Veme Specials BV en Verbruggen Paddestoelen BV zullen gewoontegetrouw doorgaan en verder ontwikkeld worden. Ook de vertrouwde gezichten van John Verbruggen en Marco Mezenberg blijven, zij blijven namelijk het management over de bedrijven voeren.