Nieuwsberichten

Legro Mushroom Casing Solutions B.V. neemt dekaarde-activiteiten van CNC Grondstoffen B.V. over
Legro Mushroom Casing Solutions B.V. neemt dekaarde-activiteiten van CNC Grondstoffen B.V. over
Lees meer
Dochteronderneming van Sun European Partners LLP kondigt overname van CNC aan
Een dochteronderneming van Sun European Partners, LLP (“Sun European Partners” of “Sun European”), kondigt vandaag de overname van CNC Holding BV (“CNC”) aan.
Lees meer
Corona
Maatregelen die wij hebben genomen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.
Lees meer
Project Ecopalo
Binnen project Ecopalo werken NewFoss, Heereco, Natuurmonumenten en CNC samen om een dekaarde te ontwikkelen die voor 30 tot 50% vrij is van veen.
Lees meer
Champignondagen 22-24 mei 2019
Van woensdag 22 tot en met vrijdag 24 mei 2019 worden de Champignondagen 2019 georganiseerd in de Brabanthallen in Den Bosch. Vanuit CNC Grondstoffen verwelkomen wij u graag samen met Holpol en CNC Exotic Mushrooms in onze stand, nummer 30.
Lees meer
Open Dag CNC Grondstoffen Moerdijk op 6 oktober 2018
Wist jij dat paardenmest het belangrijkste ingrediënt is voor het telen van champignons? Wil je weten hoe dat in z’n werk gaat? Kom dan naar de Open Dag van CNC in Moerdijk en zie met eigen ogen hoe wij voedingsbodems ontwikkelen waar champignons uit groeien.
Lees meer
Jaarbericht 2017
Doordat CNC zich medio 2016 helemaal is gaan toeleggen op de productie van de substraten voor de paddenstoelenteelt en de daarbij behorende dienstverlening, zijn de financiële vooruitzichten sterk verbeterd. Mede door de ingebruikname van de Indoor Verse Compost (IVC)-fabriek in Milsbeek, zal de…
Lees meer
Nieuwe fabriek van CNC Grondstoffen officieel geopend door Koning Willem-Alexander
Zijne Majesteit de Koning heeft op vrijdagmiddag 13 april 2018 de nieuwe Indoor Verse Compost fabriek van CNC Grondstoffen in Milsbeek, Noord-Limburg, officieel geopend.
Lees meer
Koning Willem-Alexander opent nieuwe Indoor Verse Compost fabriek van CNC Grondstoffen
Zijne Majesteit de Koning opent op vrijdagmiddag 13 april 2018 de nieuwe Indoor Verse Compost fabriek van CNC Grondstoffen in Milsbeek, Noord-Limburg.
Lees meer
Jaarbericht 2016
Door de strategie te verleggen van integratie naar concentratie zijn de financiële vooruitzichten verbeterd. Dit is zichtbaar in de cijfers over 2016 en naar verwachting zal zich dit verder doorzetten in 2017.
Lees meer
Open dag CNC en AMCO op 22 april 2017
CNC Grondstoffen en AMCO zijn op zoek naar chauffeurs, medewerkers productie en medewerkers technische dienst. Ben je geïnteresserd? Kom dan op zaterdag 22 april 2017 van 10.00 -14.00 uur naar onze open dag aan de Driekronenstraat 6 in Milsbeek.
Lees meer