Gerelateerd

Actueel

04 okt
Open Dag CNC Grondstoffen Moerdijk op 6 oktober Lees meer
11 jun
Jaarbericht 2017 Lees meer
Header Vacature rollend materieel

Vacature hoofd Technische Dienst Moerdijk

De Technische Dienst  (TD) in Moerdijk is onmisbaar voor het ongestoord functioneren van de productieafdelingen en de afdeling Transport. Het accent ligt op onderhoud, reparaties en modificaties van machines en installaties en het rollend materieel. Er werken zo’n 20 medewerkers. Het werk in de TD is veelzijdig van aard, met voldoende mogelijkheden om je op een breder gebied verder te ontwikkelen.

De functie:

Als Hoofd Technische Dienst ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van de machines,  installaties en rollend materieel van CNC’s vestiging in Moerdijk en Ammerzoden.

Het onderhoud moet zo geregeld worden dat deze productielocaties en de afdeling transport technisch optimaal inzetbaar zijn, tegen concurrerende onderhoudskosten Er is veel ruimte voor eigen initiatief in het proces van continue verbeteren,  inclusief  het continue verbeteren van de efficiency van de eigen afdeling.

Je geeft leiding aan een groep van 20 monteurs (elektro, werktuigbouw en vrachtauto),  3 werkvoorbereiders en 2 medewerkers magazijn. 

Er werken mensen die écht hun vak verstaan, die over de grenzen van hun eigen afdeling kijken en die verantwoordelijkheid nemen voor het werk waarvoor ze staan, voor het product, voor eigen en andermans veiligheid én voor het milieu. Mensen van wie wij verwachten dat ze zich blijven ontwikkelen en hun kennis en vaardigheden succesvol weten in te zetten voor de toekomst van CNC Grondstoffen B.V.

Wat vragen we?

  • Afgeronde technische HBO opleiding;
  • Meerdere jaren relevante werkervaring in een productieomgeving en aantoonbare leidinggevende capaciteiten én ervaring;
  • Peoplemanager met een hands on mentaliteit;
  • Een coachende leider die mensen weet te motiveren en stimuleren en zo de kennis van medewerkers kan verbreden en verdiepen;
  • Kennis en ervaring in verbetertrajecten, zoals WCM en Lean manufacturing;


Wat bieden we?

  • CNC biedt een boeiende werkomgeving;
  • Een collegiale en informele werksfeer;
  • Een prima salaris en een uitstekend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Opleidings- en trainingsmogelijkheden.

Solliciteren?
Neem voor meer informatie contact op met Arnold Leijten, tel: 0168-332380
Per e-mail: pz@cnc.nl
Per brief:
CNC Grondstoffen B.V.
t.a.v. hoofd P&O
Postbus 13, 6590 AA Gennep 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!