Gerelateerd

Actueel

13 apr
Nieuwe fabriek van CNC Grondstoffen officieel geopend door Koning Willem-Alexander Lees meer
12 mrt
Koning Willem-Alexander opent nieuwe Indoor Verse Compost fabriek van CNC Grondstoffen Lees meer

Vacature chauffeurs Moerdijk

Woon je in de omgeving van Moerdijk en vind je het belangrijk om ’s avonds thuis te zijn, flexibele werktijden en afwisseling in je werk te hebben? Wij bieden je een aantrekkelijke chauffeursfunctie waarbij je ’s avonds thuis bent en meer doet dan alleen maar rijden.

Voor onze vestiging in Moerdijk zijn we op zoek naar:

CHAUFFEURS (m/v)

Functieomschrijving:
Het wagenpark van CNC Grondstoffen en AMCO bestaat uit circa 80 vrachtwagens.
Het werk bij CNC Grondstoffen bestaat uit het transporteren en afleveren van compost bij champignontelers in Nederland, België en Duitsland. Het wagenpark bestaat uit opleggercombinaties en vulmachines. Belangrijke onderdelen van het werk zijn:
- Het gaat om méér dan vakmanschap als chauffeur: flexibiliteit en klantgerichtheid richting de champignontelers die we beleveren, is erg belangrijk.
- Secuur omgaan met het laden/lossen van opleggercombinaties en verantwoordelijkheid voor de vracht, in overleg met de afdeling planning.
- Goede samenwerking op locatie met collega-vullers, collega-chauffeurs of derden.

AMCO beschikt over motoraanhangwagens met kraan- en containerwagens. Het werk bij AMCO bestaat uit het ophalen van strorijke paardenmest bij maneges in Nederland, België en Duitsland en het vervoeren van Indoor Verse Compost (IVC©). Belangrijke onderdelen van het werk zijn:
- Het beheren van de route in overleg met de afdeling planning. Heldere communicatie is hierin erg belangrijk, waarbij communicatie via de laptop, waar elke auto standaard mee uitgerust is, vereist is.
- Verantwoordelijkheid voor de tevredenheid van (een groep) klanten: je bent het visitekaartje van ons bedrijf bij manegehouders.
- Aandacht voor orde, netheid en de staat van het wagenpark wat betreft schades en onderhoud; meedenken in hoe we dit kunnen blijven verbeteren.

We zijn op zoek naar chauffeurs die ervoor open staan om in beide bedrijfsvormen te functioneren. Je zult voornamelijk worden ingezet bij CNC Grondstoffen en als vervanger worden opgeleid bij AMCO.

De standplaats is Moerdijk. We doen alleen dagritten die starten vanaf Moerdijk en daar ook weer eindigen. Omdat wij (bijna) geen overnachtingen doen ben je dus ’s avonds altijd thuis. Verder zijn de ritten voornamelijk in Nederland of net over de grens in België en Duitsland.

Functie-eisen:
- Code 95 op het rijbewijs;
- Minimaal LBO-opleiding; een middelbare technische of agrarische opleiding is een pre;
- Ervaring met motor-aanhangwagen is een pre;
- Klantgerichte en dienstverlenende instelling;
- Salaris conform CAO beroepsgoederenvervoer: D6 met aanvullende toeslagen;
- In principe werk je overdag, flexibiliteit tijdens werkdagen is onderdeel van de transportsector;
- Enige kennis van computers is een pre.

Solliciteren?
Wil je reageren op deze vacature, neem dan contact op met de afdeling P&O:
- Per e-mail: pz@cnc.nl
- Per brief: CNC Grondstoffen / AMCO t.a.v. hoofd P&O, Postbus 13, 6590 AA Gennep

Contactpersoon is Ronald Keetels, hoofd transport Moerdijk, tel. (0168) 332 375.