Gerelateerd

Actueel

25 mrt
Champignondagen 22-24 mei 2019 Lees meer
04 okt
Open Dag CNC Grondstoffen Moerdijk op 6 oktober Lees meer
Header Vacature rollend materieel

Vacature senior Business Controller (m/v)

CNC Groep is een toonaangevend internationaal opererende bedrijvengroep die actief is in de paddenstoelensector. De bedrijven van CNC produceren en transporteren kwalitatief hoogwaardige, duurzame substraten voor de teelt van paddenstoelen. Bij CNC werken circa 500 medewerkers verspreid over 6 vestigingen in Nederland en Polen. Ons dochterbedrijf en Europees marktleider CNC Exotic Mushrooms produceert hout- en compostsubstraten voor de teelt van exotische paddenstoelen zoals shiitake, koningsoesterzwam, bundelzwam en amandelpaddenstoel.

senior Business Controller (m/v)

De functie:

Als senior Business Controller ben jij een verbindende samenwerker die energie krijgt van samen beter worden. Professional vanuit de vakinhoud, aanjager en partner in change. Proactief adviserend, vooruitdenkend, toetsend en sturend met een bedrijfsbrede en integrale kijk op de besturing en beheersing van CNC.

Je vindt het leuk om bedrijfsprocessen en key performance drivers te ontdekken en hoe deze zich vertalen in geld-, goederen- en informatiestromen. De financieel-economische verantwoording van de business units is jouw ding. Dit behelst onder meer de vertaling van strategische doelen naar relevante, operationele stuurinformatie en vanuit diepgaande verschillenanalyse komen tot voorstellen ter verbetering van bedrijfs- en financiële processen. Deze kennis zet je daarnaast in voor de berekening van juiste kostprijzen en realistische prognoses.

Jij voelt je comfortabel om ook ongevraagd advies te geven om daarmee de organisatie continu te verbeteren. Je vindt het leuk om (interne) klanten goed te leren kennen, zodat je optimaal gericht kan zijn op het realiseren van toegevoegde waarde voor de klant en het verbeteren van onze dienstverlening. Voor het welslagen van je rol ben je analytisch goed onderlegd en is het essentieel dat je onafhankelijk en onderbouwd je mening kunt vormen. Je brengt risico’s in kaart en stelt beheersmaatregelen voor.

Wij zijn bezig om een vernieuwend team neer te zetten en zoeken daarvoor een stevige, gedreven en resultaatgerichte professional. Het coachen en begeleiden van ambitieuze financiële medewerkers behoort tot de mogelijkheden.

Wij vragen:

  • Praktische self-starter;
  • Afgeronde opleiding tot Register Controller of Register Accountant;
  • Tenminste 5 jaar werkervaring op het gebied van business control op gedaan in een (complexe) internationale omgeving;
  • Ervaring in productie- en/of transportomgeving.

Wij bieden:

  • Werk in een collegiaal team bij een toonaangevend internationaal productiebedrijf;
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en work-life balans;
  • Mogelijkheden je verder te ontwikkelen.                 


Solliciteren?

Reageer dan voor 1 april a.s. per e-mail naar pz@cnc.nl.

Contactpersoon voor deze vacature is Paul Janssen, Manager Finance en IT (06 4014 7143).